Biljetter!!!

Ni har väl inte missat att köpa biljetter. Just nu ligger priserna på 325 för dig född innan 92 och 225 för dig född efter 93. Sjukt billigt. Så passa på för imorn så höjs priserna.

Jag lovar att ni väldigt snart ska få reda på våra sista band och jag kan nästan garantera att många av er kommer att bli väldigt glada. Det har varit lite jobb med att få de sista pusselbitarna på plats bara och sen så ska man få ihop resorna för alla de utländska banden med.

Men snart ska ni få veta mer.

Tills dess får ni hålla ut och gå in och köpa biljetter.
Puss på er!
Och bränn er inte på elden ikväll...


Tre nya band!

Ni får ursäkta dröjsmålet. Iblanda så kommer annat i mellan (träningsvärk från fotbollsträningsläger bl.a.) men nu så kommer det äntligen lite fler band.

Det walesiska bandet som jag utlovade i förra inlägget är en riktig höjdare



www.myspace.com/throughsolace

Deras fantastiska platta "The world on Standby"  släpptes 2009. Och nu håller de på för fullt att jobba med nya låtar. Räkna med energi, fart och rejält röj. Vi är grymt tagade över att bjuda på ett nytt fräscht band inom den tyngre genren. Ses längst fram i moshen.



Nästa band är ett gäng rutinerade gubbar ifrån Tidaholm.



www.thegentlemen.se

The Gentlemen har funnits i 10år. Men har mest spelat lokalt. De bjude på klassisk rak rock inspirerade av bl.a. Jerusalem. Sångerna framförs till största delen på svenska. Så vi hoppas att ni är lika pepp som oss på att få röja loss med gubbarna i en konsert som jag inte tror att JesusRock har sett någon likhet till någon gång tidigare.



Dagens tredje band är ett tjejfrontat band från Skellefteå.



www.myspace.com/praise_ablaze 

Praise Ablaze är ett relativt nytt band, men trots det så har de redan arbetat fram många låtar tillsammans. Bandet vill med sin musik sprida budskapet om en älskande Gud.



Det var vad vi hade att bjuda på bandmässigt idag.
De sista bandsläppen kommer ni att få vänta på ett litet tag till. Men jag lovar att vi har några riktiga godbitar kvar.

Till sist så tänkte jag bjuda er på lite pepp inför årets festival.
Audivision som släpper sitt nya album om bara 10 dagar ar kommit med en första video ifrån albumet så ta och lyssna in er och bli rejält peppade.


Ett kärt återseende....

2007 så besökte Micke Eklöv festivalen för första gången. Och inför ett fullsatt tält så bjöd han på en show som bjöd på många skratt. Vi tyckte att det var dax att ta tebax honom så därför presenterar vi stolt.



Imorn så blir det nog ett Walesiskt band...där här ni nåt att se fram emot.
Höres då!
                //Filip

Ännu ett band...

Veckans tredje band blir ett lite softare band. 



www.myspace.com/agapeswe

Agape bildades hösten 2009 av Gustaf Svensson från Vetlanda och Emanuel Strandh ifrån Jokkmokk. De är influerade av bl.a. Jonathan Johansson, Blindside, Tomas Andersson Wij, David Åhlén, Jerusalem, EF, José Gonzales. Så bered er på en njutningsfull stund.

Imorn så bjuder vi på en gammal favorit i repris.
Puss på er så länge!
                                 //Filip

Veckans andra band...

Blir ett demoband. Vad sägs om lite hip-hop på Norrländska. Vi tycker iaf att det känns sjukt spännande.



Kolla in deras blogg för att ladda hem lite låtar att lyssna på http://korsfest.blogg.se/


Hoppas att ni är nöjda med veckans två första bandsläpp. Imorn blir det nog lite soft musik...

Höres då
                 //Filip

Finally!

Eller äntligen som man säger på svenska. Det är dax att börja släppa lite av de hemligheter som vi har suttit och ruvat på ett tag. Så vi tänkte att några dagar framöver så släpper vi ett nytt band varje dag. Vi har ju en del demoband att beta av men även en del riktigt fina överraskningar.

Vi tänkte gå ut hårt. I dubbel bemärkelse. Vi har ju varit lite dåliga hitills i år med den tyngre musiken men det kommer att bli ändring på det. ni som gillar tyngre musik kommer att ha en riktigt go festival att se fram emot.

Först ut är:



www.myspace.com/audiovisionsweden

När Christian Liljegren hoppade av Narnia så blev Audiovision det band som fick hans största fokus. Med en ny skiva som kommer den 23 April så kommer de att komma grymt taggade till festivalen för att bjuda på en riktig hårdrocksfest. Så det är bara för er att låta håret växa, för här ska det headbangas. 

Vi är givetvis grymt peppade över att ett av Sveriges bästa och tajtaste band kommer och besöker oss i sommar, så missa inte chansen att få uppleva denna fantastiska konsert.

Imorgon så kommer nästa band att dyka upp.  Kanske lite hip-hop?

Ni har väl inte heller missat att dweeb´s första singel och video från nya skivan har kommit i förra veckan



Hoppas ni är nöjda med dagens bandsläpp! Ge oss gärna lite kommentarer. Så hörs vi imorn!
                                                                                                                                           //Filip

RSS 2.0