Vill ni spela!!??

Det är dax att börja skicka in demos. Som många av er nog har koll på så brukar vi varje år ha ett antal så kallade demoband som spelar på vår tältet scen. Det är en del av vår tanke med festivalen med, att nya band ska få en scen att visa upp sig på.

Så om ni spelar i något band eller om ni känner någon som spelar i ett band som vi tycker skulle passa på JesusRock så skicka in en demo till oss. Det bästa sättet är fortfarande att skicka fysiska demos direkt till mig. Då finns det ingen chans att det faller bort någonstans. Så det vi vill ha är en demo, ett brev där det står lite om bandet, brevet är viktigt för oss ibland så kan vi nästan välja eller välja bort ett band enbart på brevet.

Demos skickas till:
JesusRock Demo
Filip Åkesson
Kullgatan 53
57436 Vetlanda

Min maila om ni vill maila mig något är [email protected]

Har ni tips på band så kommentera gärna här med.
Så hoppas jag att jag snart har en massa rolig musik i brevlådan, att lyssna på.

OBS: Demon ska vara oss tillhanda senast den 28/2

Hope you have an awesome day!
//Filip

Ny hemsida

Så var äntligen de långa passen utan matpaus och ständig nötning av skrivbordsstolar över. Vi har ett nytt hem av ettor och nollor uppe för allmän beskådning, känns ruggigt bra!

Vi har tänkt om lite vad gäller hemsidan. Nu kommer den att bli mer en renodlad informationspool. Utöver den så har vi även denna blogg, twitter, facebook-grupp och youtubekanal. Det är också där som ni numera får chans att ge respons på nyheter, diskutera olika ämnen med varandra eller uttrycka längtan till sommaren och festivalen. Facebook-gruppen är öppen för alla att starta diskussiontrådar i, så känn er fria att göra det om allt mellan himmel och jord!

Vår strävan med hemsidan var att försöka få den mer lättillgänglig. Nu när det finns andra forum man kan använda så tog vi chansen att minska på innehållet för att få den mer tydlig. Förhoppningsvis är det här något som upplevs positivt för er våra kära festivalbesökare?

Hemsidan kommer fortfarande att vara kärnan men t.ex. här i bloggen tillåts vi vara lite mer informella och också berätta om "tanken bakom".

Till skillnad från hemsidan tillåts men här också kommentera allt vi skriver! ;)

Musiktips:
Sullivan – Goodbye, Miss Havisham

Fred ut!
- Linus

2010 is going to be legen...wait for it...dary!!

Visst känns det fantastiskt att vi går in i ett nytt år. Fyllt av nya upplevelser och möjligheter. För JesusRock så tror jag att 2010 kommer att bli ett fantastiskt år. Vi har utvecklats mer och mer för varje år och nu börjar det verkligen likna någonting.

Som ni märker så har vi startat en blogg. Så förhoppningsvis så ska ni få en massa roliga nyheter och bakgrundsinfo från oss som jobbar med festivalen.

Just nu jobbas det för fullt med att få hemsidan klar tills på fredag.

Kan också glädja er med att arbetet med banden går framåt. Fick precis en bekräftelse på ett holländskt band som verkar väldigt spännande. Mer info om dom kommer snart.

Hoppas att ni kommer att hålla koll på oss även här. Och kommentera gärna om ni har tips eller frågor eller vad som helst.

Ni har väl inte missat vår fantastiska reklamvideo för sommarens festival va?
http://www.youtube.com/jesusrockfestival

See ya soon!
Over and out

                                   //Filip

RSS 2.0