Skynda, skynda!

Biljetter
När den här veckan tar slut så höjer vi biljettpriserna, så ta nu chansen att beställa de billigaste biljetterna i festivalens historia!!
Här är länken där biljetterna köps:

https://nortic.se/customer/index.html?page=1&show=6295810

och ni har alltså tills på söndag på er.


Demos
Då är det även sista dag för att skicka in demos till oss så om ni vill spela eller om ni känner nån som ni tycker ska ta chansen at spela på JesusRock så skicka in en demo snarast till 

JesusRock demo
Filip Åkesson
Kullgatan 53 
57436 Vetlanda

Eller dra iväg ett mail snarast till [email protected]

Det börjar se väldigt bra ut i startfältet. Har ett band klart som vi kommer släppa snart och även ett par till på gång som kommer att höja klassen ytterligare lite på årets festival.
Så nu hoppas vi bara på lite guldkorn bland demosen så blir det här lättden bästa festivalen so far.


Annars så har det varit mycket OS för oss i styrelsen de senaste veckorna och vi gläds nåt grymt åt de svenska framgångarna. Nu hoppas vi att Tre Kronor tar guld med. Men som sagt arbetet går framåt och vi håller på att beställa årets merch med. Vi har anlitat ett företag att designa grejerna åt oss i år och av det vi har sett så kommer det att bli riktigt grymma t-shirts och även lite andra grejer. 

Till sist så måste jag också tipsa lite om en av årets största musikhändelser. Det är synd att de inte finns längre och det är synd att de slutade innan jag blev bankbokare. För de hade varit givna på JesusRock annars.


 

En massa band!

Vi har släppt två nya band idag. Känns jättekul och spännande. Tänkte även passa på att ge er lite tankar om våra andra bandsläpp så att ni får fullkoll på vad det är som gäller i sommar.

De två nya banden är två brittiska akter.



Iom Manafests succér de två senaste åren så kände vi att vi var tvungna att hitta nån bra hip-hop till årets festival. Våra ögon och öron festnade för en brittisk nykomling. E Tizz har nyligen släppt sitt debutalbum Sound of my Soul. Med sig till festivalen har han dessutom en av Englands bästa rappare som sidekick, Jahaziel.

Så kolla in www.myspace.com/etizzmusic och www.myspace.com/jahazielmusic för att lyssna.


Det andra nya bandet är ett riktigt partyband



Med sin popmusik blandad med hip-hop och med mycket akustiska inslag så lovar vi att ni har inte hört nåt liknande förut. Med sina fantastiska popmelodier och  sina catchiga refränger så skapar de ett enda stort party där du är inbjuden att delta. Så vill ni upptäcka ett nytt fräsch band som inte låter som alla andra så ta och lyssna in er på Tom + Olly.

www.myspace.com/tomandolly



Så till de övriga band vi har släppt tidigare.



Eleventyseven har med sin pop/punk musik erövrat måga ungdomars hjärtan genom åren. De släppte nyligen sitt tredje album Adventures in Eville. Här snackar vi energi, fart, röj, publikfrieri. Kort sagt ett stort party. Så vi hoppas att ni är lika exalterade som oss över att Eleventyseven kommer till Europa, Sverige och JesusRock för första gången!

www.myspace.com/eleventyseven


 

Nästan alla festivaler har samma problem. Hur ska vi hitta fler tjejer att ställa på scenen. Därför känns det extra bra att hitta nån som är så bra som Stephanie. Hon upptäcktes av TobyMac som personligen signade henne till Gotee Records. Sen dess har hon släppt sitt debutalbum och nyligen som kom en Ep för att följa upp det. Vi snackar attityd, vi snackar rock och vi snackar en tjej som verkligen har nåt att säga. Missa inte!!

www.myspace.com/stephaniesmithmusic




Succébandet från förra året återvänder. Sen förra året har det hänt mycket. Deras debutalbum kommer äntligen i affärer snart. Även om de redan under turnén har sålt ett förhands ex av det. De har varit på turné med Newsboys och Seventh Day Slumber under hösten. Nu under våren så är de just nu på turné med RED, Pillar och The wedding. Och senare i vår så ska de ut på turné med Sanctus Real och Addison Road. Det kommer innebära att bara i år så kommer de att hinna med ca 50 spelningar innan de dyker upp på JesusRock i sommar. Så vi talar om ett vältrimmat band här. På deras myspace kan ni passa på att lyssna in er lite på de nya låtarna.

www.myspace.com/meinmotion





Ett annat succéband från ifjol dyker också upp. För mig och Linus så var det ingen överraskning att de här grabbarna gjorde succé ifjol vi hade varnat för dem. Men vi va ändå lite nervösa. Men när de väl drog igång så insåg vi att alla ni förstod samma sak som vi hade förstått några månader tidigare i Tyskland, att det här är ett band att verkligen räkna med. Sen förra årets festival så har de blivit signade av Englands största kristna bolag Fierce. Och håller just nu på att spela in sitt första album för dem, det släpps i Maj och heter Feels like dynamite. Sen kommer de att ge sig ut på en stor turné som redan inehåller datum i England, Spanien, Slovakien, Irland och så givetvis på JesusRock.

www.myspace.com/dweebmusic





John Coffey är ett gansk nytt band ifrån Holland. De släppte nyligen sitt debutalbum Vanity. Vi snackar skitig rock med lite tyngre inslag ibland. De har varit ute och turnerat mycket runt om i Europa. Bland annat på de större festivalerna Flevo och Freakstock. Nu i vår ska de bland annat spela ett datum som förband till Underoath. Nu är de sugna på att göra sin Sverigedebut! Så missa inte John Coffey i sommar.

www.myspace.com/johncoffeymusic





Lee charmade oss alla i fjol med sin fantastiska nordirländska dialekt, sin kärlek till spelet Warhammer, men framförallt med sin fantastiska musik. Vi kände att vi inte kunde låta bli att ta tillbaka honom i år. Ni som såg honom förra året vet vad ni har att se fram emot. Ni andra, bered er på en fantastisk stund med musik som verkligen går rakt in i själen.

www.myspace.com/whoisleemitchell


Som ni ser så börjar det att fyllas på rätt så bra med band. Vi har fortfarande några pusselbitar som ska falla på plats, bland annat en huvudakt till. Och sen så finns det ju en massa demoplatser att fylla så se till att skicka in era demos snarast.

Vi hörs snart igen!
MVH Filip


RSS 2.0