Fullbokade!!!

Yes äntligen är vi färdigbokade och redo att släppa vår fulla lineup för årets festival. De sista sex banden är de följande.

Först 3 på Tältetscenen
Vi börjar med en amerikansk kille.



Brian spelar till vardags trummor i Me In Motion men gör även musik vid sidan om. Hans spelar akustisk pop med texter som handlar om livet.

www.myspace.com/briancdextermusic

Det andra bandet på Tältet scenen är ett kärt återseende.



TilliT är fyra killar ifrån Övik som älskar att spela. De är trots sin unga ålder rutinerade och spelar mycket i olika sammanhang.

www.myspace.com/tillitband


Det tredje bandet är ett spännande sammarbete tillsammans med en folkhögskola.



Fem elever från Rocklinjen på Dalkarlså Folkhögskola utanför Umeå ger sig ut på en sommarturné och vi tycker att det är jättekul att visa upp de här talangfulla och hungriga nya artisterna. De kommer att bjuda på både egenskriven musik och covers och ett härligt gung.
För mer info om Rocklinjen se:

www.dalkarlsa.nu/rockmusiker.html

Sen tre st på Stora Scenen

Vi börjar med en gammal vän.



David är artisten som låter som ingen annan. Det kommer bli en magisk stämning när han intar hallen och fyller den med sin fantastiska röst. Det kommer bli nära och innerligt, personligt och berörande.

www.myspace.com/davidahlen

Andra bandet är Sveriges bästa liveband!



Behövs det säga nåt mer. Ni som har hört och sett dom vet vad jag talar om. Ni som ännu inte har upptäckt dom (om det nu finns någon) har verkligen något att se fram emot. Det kommer bli tungt och tajt, fart och röj.

www.myspace.com/intohimo

Nu till årets största band!



Vi är väldigt glada och stolta att kunna presentera Spoken som årets sista huvudakt. De rutinerade killarna har hållt på sen 1996 och gjort åtskilliga spelningar tillsammans. De har gjort mycket spelningar i Tyskland och Schweiz. Men det här blir första gången de kommer till skandinavien. Deras senaste självbetitlade album är en riktig höjdare så ta och leta upp den och lyssna in er rejält. För vi kommer avsluta årets festival med sommarens bästa konsert!

www.myspace.com/spoken



Då är vi alltså färdigbokade. Så nu är det fullt upp med seminarer och aktiviteter. Vi har ju dessutom lite konserter på nattcaféerna. Det kommer bli en höjdare, snart får ni veta vilka band som kommer spela då. Hela spelschemat kan kanske ta och dyka upp här snart med.

Over and out
                      //Filip

RSS 2.0